Bram Moszkowicz begint relatie met The Public House of Art

Ontwikkel liefde voor kunst met nieuw membershipmodel

Amsterdam, 9 november 2017 – Bram Moszkowicz is in het openbaar gespot met een wel heel ongewone date. Paparazzi en omstanders keken verbaasd op toen hij op een bankje in het Vondelpark diep in de ogen staarde van de ‘Princess of Darkness’. Bram Moszkowicz’ nieuwste liefde is ontstaan naar aanleiding van de nieuwe campagne van The Public House of Art. Deze campagne, getiteld ‘Start an Affair with Art’, is onderdeel van de lancering van het nieuwe membershipmodel.

Vanaf nu kan iedereen zijn persoonlijke liefde voor kunst thuis ontwikkelen dankzij een membership waarbij een kunstwerk in huis gehaald kan worden, zonder direct ergens aan vast te zitten. Er zijn drie verschillende abonnementen variërend van 39 tot 99 euro per maand, afhankelijk van het formaat van de kunstwerken. Wie van gedachten verandert en toch een ander kunstwerk wil, kan zelfs na een maand al besluiten om het werk om te wisselen voor iets anders. De collectie waaruit members van The Public House Of Art uit kunnen kiezen wordt dan ook regelmatig aangevuld met nieuwe kunstwerken, speciaal gemaakt voor The Public House of Art. 

Villa: Portret 80x60cm, Landschap 60x90cm - €39 per maand

Mansion: Portret 120x80cm, Landschap 90x120cm - €69 per maand

Castle: Portret 167,5x125cm, Landschap 125x187,5cm - €99 per maand

Daarnaast wordt iedere euro die uitgegeven wordt aan een membership omgezet in een PHOA Punt. Deze punten kunnen worden ingeleverd als men er klaar voor is om de affaire om te zetten in een vaste relatie en een kunstwerk wil kopen.

De campagne ‘Start an Affair with Art’ is bedacht in samenwerking met creatief bureau Kessels-Kramer. De video bij deze campagne is hieronder te vinden.

665313898 1280
Over the Public House of Art

About The Public House of Art

The Public House of Art is a new art platform with the motto: we are not a f*cking gallery! They believe that art should be accessible and affordable for all. Experience is paramount; with the help of creative agency, KesselsKramer, PHOA has created a concept where everyone feels welcome.